Moonscape


Limited Edition of 6
Størrelse 65×50 cm pris pr. stk. kr.5.500

Kunstprint bliver leveret signeret, nummeret og sendes sammen med et ægthedscertifikat.
Prisen er inklusiv levering og moms.

Kirstine Mengel fortæller om sin serie ’Moonscape’:
”Månelyset er ganske specielt i sig selv. For det er blegt og alligevel kraftigt. Jeg blev simpelthen nødt til at gå ud at fotografere det lys, månen gav, med alt hvad det bragte af natstemning og skygger.

En anden opdagelse, jeg gjorde i arbejdet med at fange landskaber badet i månelys, er, at det ved første øjekast ligner dagslys. Fordi himlen fremstår så blå. Men skyggerne og den måde, objekterne, der står i månelyset næsten forsvinder i mørket, afslører alligevel, at dette her er taget om natten.

At tage billeder om natten er en enorm langsom proces. Efter en hel aften kan jeg komme hjem med ét eller to billeder. Og månelyset skaber et særligt øjeblik, der forsvinder igen bagefter. Øjeblikket kan ikke genskabes, hvilket gør det særligt.”

KØB Moonscape KUNSTPRINT

Limited editions og certifikat

Kunstprint i begrænset oplag (limited Editions)
Ved hver serie oplyses hvor mange kunstprint der udgives af hvert værk.
Når alle kunstprint i et begrænset oplag er solgt, kan det ikke længere købes i den pågældende størrelse.

Kunstprint bliver leveret signeret, nummeret og sendes sammen med et ægthedscertifikat.
Et ægthedscertifikat er et signeret dokument, der fungerer som autentifikation for et kunstværk. Det er et bevis på at det er et kunstværk som er skabt af Kirstine Mengel. 


Print kvalitet

Alle kunstprint bliver trykt på mat fine art printpapir som er lavet til at holde. 

De fleste printes på Hahnemühle Photo Rag 308g, et tykt mat papir med struktur der giver dybe farver og et eksklusivt udseende, der minder om akvarelpapir.

De store kunstprint “Stairs of Wonder “ er monteret på Dibond, hvilket betyder at billederne kan hænges op helt uden ramme.

En professionel indramning af kunstværket er ikke bare en flot måde at præsentere det på, men det beskytter kunstprintet og gør det holdbart.
Kontakt dit lokale ramme-værksted eller skriv til Kirstine Mengel hvis du ønsker tilbud på at få printet leveret med indramning eller monteret på dibond uden ramme.

Levering og betaling

Hvis du vil købe et kunstprint tager du kontakt til Kirstine Mengel på mail eller telefon.
Når aftalen er på plads får du en mail med bekræftelse på dit køb og en faktura til betaling.

Kirstine Mengel tilbyder fri levering i Danmark til nærmeste pakkeshop.
Leveringstiden er mellem 1-2 uger fra den dato, hvor betalingen/bestillingen er modtaget.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader som er forårsaget af forkert håndtering af et kunstprint eksempelvis ved indramning ell.