Fotografering og affotografering af kunst

Som professionel fotograf har jeg flere års erfaring med at fotografere og affotografere kunst,
udstillinger og installationer for museer, gallerier og for kunstnere

FOTOGRAFERING og affotografering AF KUNST

Som professionel arkitekturfotograf med en passion for kunst har jeg specialiseret mig i at fotografere og affotografere kunst og kunstinstallationer for museer, gallerier og kunstnere. Min ekspertise ligger i at fange de unikke kvaliteter ved kunstværker og udstillinger gennem min evne til at se lys, linjer og farver.

Som fotograf har jeg fotograferet kunst for ARoS, Brandts, Faaborg Museum, Randers Kunstmuseum, Galleri DGV, M100, Vierra Collaro, Malene Back,
Jes Formsgaard, Trine Boesen, Statens Kunstfond, Malene Landgreen mfl.

Når jeg affotograferer kunstværker, samarbejder jeg tæt med kunstneren for at forstå deres vision og intentioner. Min ambition er altid at bringe deres kunstværk til live gennem min fotografiske teknik og sikre, at billederne fanger alle de vigtige detaljer og nuancer i kunstværket. Jeg mener, at en dialog med kunstneren er afgørende for at sikre, at mine billeder afspejler deres kreative vision og æstetik.

Som kunstner kan du stole på mig til at levere fotografier af høj kvalitet. Jeg forstår betydningen af, at dit arbejde bliver præsenteret på en måde, der fanger dets sande essens. Og jeg vil arbejde hårdt for at sikre, at mine billeder viser dit arbejde på den bedst mulige måde.

Her kan du læse om mig:
https://www.kirstinemengel.dk/fotografen/

Jeg har gennem flere år fotograferet udstillinger for :
https://www.galleri-dgv.dk